حافظانِ وحی
حافظانِ وحی

حافظانِ وحی

همزمان با تجویز و ساخت دارو آیه ۸۲ سوره الاسرا را قرائت می‌کنم (مصاحبه با خبرگذاری بین المللی قرآن)

یک داروساز و حافظ قرآن:  

همزمان با تجویز و ساخت دارو آیه ۸۲ سوره الاسرا را قرائت می‌کنم

گروه سلامت: یک دکترای داروساز با بیان شفابخش بودن قرآن اظهار کرد: هرگاه که می‌خواهم دارویی تجویز کرده یا شخصا استفاده کنم در ابتدا آیه ۸۲ سوره الاسرا «وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاء وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِینَ وَلاَ یَزِیدُ الظَّالِمِینَ إَلاَّ خَسَارًا» را تلاوت می‌کنم چرا که بر شفا بودن قرآن تأکید دارد.

صاحب‌خبر -

زهرا کرباسی، داروساز و حافظ کل قرآن کریم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به ارتباط پزشکی و قرآن پرداخت و اظهار کرد: در آیه 80 سوره شعرا خداوند از زبان ابراهیم(ع) می فرماید: وقتی من بیمار می‌شوم این خداوند است که مرا شفا ‌می‌دهد، پزشکان هم واسطه شفابخشی بیماران از جانب پرودگار هستند.

وی افزود: اگر خداوند بخواهد تجویز پزشک مؤثر واقع می‌شود و اگر همه بر این کار رضایت نداشته باشد هرگز بیماری شفا نمی‌یابد، همانگونه که در آیات 107 سوره یونس و 17 انعام اگر مشیت خداوند بر این باشد آسیبی به فردی برسد هیچکس نمی تواند این آسیب را برگرداند و اگر هم قرار باشد خیری به او برسد کسی نمی‌تواند مانع رسیدن این خیر باشد.

این کارشناس سازمان غذا و داروی کشور با تأکید بر اینکه یک پزشک برای اینکه یک نسخه‌اش شفا بخش باشد باید به قرآن رجوع کند و از خدا یاری بخواهد گفت: خداوند هرکس را که بخواهد مشمول لطف خود می‌کند، به این دلیل هرگاه که می‌خواهم دارویی تجویز کرده یا شخصا استفاده کنم در ابتدا آیه 82 سوره الاسرا «وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاء وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِینَ وَلاَ یَزِیدُ الظَّالِمِینَ إَلاَّ خَسَارًا» را تلاوت می‌کنم چرا که بر شفا بودن قرآن تأکید دارد.

وی بیان کرد: قرآن دارویی است که شفا بخش بوده و از جانب آن هیچ زیانی به فردی که از آن طلب شفا کرده نمی‌رسد.

رواج قرآن درمانی در کشور‌های اروپایی و آمریکایی

کرباسی با اشاره به رواج قرآن درمانی در کشور‌های اروپایی و آمریکایی عنوان کرد: در حال حاضر این کشور‌ها به قرآن درمانی روی آورده‌اند و در کشور آمریکا به طور مثال افراد قرآن درمانگر وجود دارد این‌ها از قرآن برای کاهش دردهای روحی و یا دردهای جسمی مانند درد زایمان، همچنین مداوای معلولیت‌های ذهنی از تلاوت قرآن استفاده می‌کنند.

وی اذعان کرد: وقتی می‌بینیم که پزشکان خارجی که به هیچ عنوانی با زبان عربی آشنایی ندارند و این گونه از آیات قرآن برای شفا بیماران استفاده می‌کنند به این سخن حضرت علی می‌رسیم که می‌فرماید: مبادا دیگران از شما در قرآن پیشی گیرند.

وی ادامه داد: شاید در کشورهای اسلامی قرآن زیاد خوانده یا حفظ شود اما از بعد عملی به و تدبر در آیات و حفظ موضوعی آن زیاد انجام نمی‌شود.

این حافظ کل قرآن کریم عنوان کرد: در کشور‌های دیگر که اتفاقا غیر مسلمان هستند به قرآن به عنوان یک کتاب علمی و عملی نگاه می‌کنند اما در کشورهای ما تنها به عنوان یک کتاب دینی نگریسته می‌شود در حالیکه بعد عملی قرآن از جانب ما فراموش شده است.

وی تأکید کرد: هر مسلمانی باید بداند در رابطه با موضوعات مختلف چه آیاتی در قرآن وجود داشته و قرآن برای آن موضوعات چه پیشنهادات و راه حل‌هایی ارائه داده است تنها تلاوت با صوت دلنشین قرآن برای یک مسلمان به ویژه علم پژوهان کفایت نمی‌کند بلکه باید به اندازه توان خود به آیات قرآن در زمینه‌های مختلف عمل کنیم.

کرباسی خاطر نشان کرد: وقتی کسی آیات قرآن حفظ کرده، معنی و تفسیر آن دانسته و می‌داند آن آیه به چه موضوعی اشاره دارد در موقعیت‌های مختلف می تواند راه‌حل‌های مناسب را آن استخراج کند و از سوی قرآن راهنمایی شود.

وی یاد آور شد: در واقع حفظ قرآن برای فرد مسلمان به گونه‌ای است که گویی همیشه یک مشاور همراه دارد. چه کسی بهتر از خداوند که بهترین مشاور هم اوست، خداوند خود در آیه 9 سوره اسرا می‌فرمایند «إِنَّ هَذَا الْقُرْآنَ یِهْدِی لِلَّتِی هِیَ أَقْوَمُ وَیُبَشِّرُ الْمُؤْمِنِینَ الَّذِینَ یَعْمَلُونَ الصَّالِحَاتِ أَنَّ لَهُمْ أَجْرًا کَبِیرًا؛ قطعا این قرآن به [آیینى] که خود پایدارتر است راه مى‌‏نماید و به آن مؤمنانى که کارهاى شایسته مى‏‌کنند مژده مى‌‏دهد که پاداشى بزرگ برایشان خواهد بود» حال کسی که قرآنی را در سینه دارد، در تمامی لحظات زندگی می‌تواند از آن استفاده کرده و راه‌های هدایت را از آن جستجو کند. 

 

منبع: 

http://sahebkhabar.ir/news/  

http://astan212.ir/index.php